Zwitserland
Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond
-
Aarewasser
2,89/100g Toevoegen aan winkelwagen -
Abe Rot
Deze kaas wordt gemaakt op een berg dichtbij Gstaad. Het is een rauwe melkse kaas die 12 weken gerijpt is. Na deze 12 weken krijg je een mooie romige kaas met een rijke smaak van o.a. appel en geroosterde hazelnoot.
-
Alpziller
3,10/100gr Toevoegen aan winkelwagen -
Appenberger
Appenberger dankt zijn smaak aan de regionale flora van de Appenberg. probeer het gesmolten of met mooi gerijpte tomaten. Rijping vindt plaats in een grot in de kant van de berg, en staat open voor bezoekers het hele jaar door – kom en Bezoek ons! karakter zijdezachte textuur, melkachtig en romig met smaken van verse boter en zure room
-
Appenzeller
3,25/Per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Blau’s Hirni (blauwe hersenen):
8,25 Lees meer -
Francine die Rundi
Een mooi zachte frisse witschimmelkaas uit de buurt van Bern in Zwitserland.
-
Gruyere
2,89/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Kaltbach Gruyere
4,45 Toevoegen aan winkelwagen -
L’Etivaz (Grand Cru v/d Gruyere)
3,95 Toevoegen aan winkelwagen -
La Sanglée
La Sanglée
-
Le bele das blocken
Deze kaas ‘le bele das blocken’ importeren we rechtstreeks van Jumi uit het Emmentaler dal. Deze kaas is gemaakt van 100% rauwe schapenmelk en rijpt 4 maanden in het Emmentaler gebergte. Deze kaas is een must voor de echte blauwschimmel-kaasliefhebbers, omdat de blauwe vorm volledig harmonieert met de romige schapenmelk.
-
Mürgu
Deze kaas is gemaakt op een unieke manier. Er is geen kaas dat langer duurt om te produceren dan de mürgu . Na het produceren duurt het nog ongeveer 3 tot 4 weken tot de kaas zijn bijzondere vorm gekregen heeft. De naam mürgu wordt ook wel door de Bernese bevolking achterkant van het brood genoemd.
Het kan zijn dat naarmate de kaas ouder wordt de blauw aderen in de kaas minder zichtbaar worden. Wanneer je deze kaas opensnijd en laat rusten voor een paar minuten zul je zien dat de blauwe aderen weer zichtbaar worden op de kaas. Zeer verrassende kaas komt uit het Emmenthaler dal.
-
Raclette Suisse Milval
23,15 Lees meer -
Schabziger 6 stuks
44,95/Per stuk Lees meer -
Schneeflöckli
Schneeflöckli.
Productie gebied Zwitserland , Emmenthaler dal.
Deze kaas heeft zijn naam te danken aan zijn maagdelijke witte uiterlijk. Na 6 weken rijpen wordt de kaas in een zandstenen kelder gelegd. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s perfect ontwikkeld kunnen worden. Hier blijft hij liggen totdat hij de perfecte smaak gekregen heeft. Dit duurt over het algemeen tussen de 5 en 8 weken. De smaak van brie maar dan mooiere volle smaak, intens, rijk .