Winkel
Resultaat 1–16 van de 830 resultaten wordt getoond
-
2004 Salon Cuvee ‘S’ Le Mesnil Blanc de Blancs, Champagne,
698,00/per fles Lees meer -
2007 Salon Cuvee ‘S’ Le Mesnil Blanc de Blancs, Champagne
595,95/per fles Lees meer -
98% White Truffel Cream
41,10 Toevoegen aan winkelwagen -
Aarewasser
2,89/100g Toevoegen aan winkelwagen -
Abadal Crianza
11,90 Lees meer -
Abe Rot
Deze kaas wordt gemaakt op een berg dichtbij Gstaad. Het is een rauwe melkse kaas die 12 weken gerijpt is. Na deze 12 weken krijg je een mooie romige kaas met een rijke smaak van o.a. appel en geroosterde hazelnoot.
-
Abondance Fermier AOC
3,05/100g Lees meer -
Aceto Balsamico met zwarte truffel
18,00 Toevoegen aan winkelwagen -
Affidélice au Chablis
Aangezien Affidélice au Chablis in de Bourgogne wordt geboren, vertoont het veel gelijkenis met Epoisses-kaas. Gemaakt van gepasteuriseerde volle-roomkoemelk in het lente-herfstseizoen, duurt het 3-4 weken voordat de kaas volledig is volgroeid.
Het hoogtepunt van de kaas is dat hij regelmatig wordt gewassen met Chablis, een lokale witte wijn met een hoge status tot het rijpingsproces voorbij is. Dit bad in wijn maakt langzaam zijn invloed op de geel-organische gisten in de kaas. Naarmate de rijpheid nadert, gloeit de kaas met een diepe koperkleurige pigmentatie om de rijkdom van de bourgondische bodems te onthullen.
Zodra de kaas uit de houten kist is gehaald, wordt deze uiterst romig en fluweelachtig. De textuur is dicht bedekt door een zachte, vochtige, oranje korst. De milde, hartige smaak brengt perfect de sterke, aromatische geur van de kaas. Het gaat goed met zoete en zure vruchten. Het verhoogt de smaak van droge witte wijnen zoals Chardonnay en natuurlijk Chablis.
-
ALbert Morot – Beaune Teurons 1er cru 2000
95,00/per fles Lees meer -
Alpziller
3,10/100gr Toevoegen aan winkelwagen -
Amarone della Valpolicella 2013 – La Dama
39,95/per fles Lees meer -
Ami du Chambertin
Dit is een zachte Franse ambachtelijke kaas, gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. De kaas wordt geproduceerd in de Gevrey-Chambertin in de Bourgogne. Het is een gastronomische kaas van het Epoisse-type. De oranje en vochtige schil wordt gewassen met Marc de Bourgogne, een soort cognac. De rijping van de kaas vindt van buitenaf plaats. De ivoorpastei is sterk met een scherpe smaak en een boterachtige nasmaak.
-
André Goichot – Givry 2014
29,95/per fles Lees meer -
Appenberger
Appenberger dankt zijn smaak aan de regionale flora van de Appenberg. probeer het gesmolten of met mooi gerijpte tomaten. Rijping vindt plaats in een grot in de kant van de berg, en staat open voor bezoekers het hele jaar door – kom en Bezoek ons! karakter zijdezachte textuur, melkachtig en romig met smaken van verse boter en zure room
-
Appenzeller
3,25/Per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen