Winkel
Resultaat 689–704 van de 831 resultaten wordt getoond
-
Salame Milano
3,10/100gr Toevoegen aan winkelwagen -
Salami met Summer Truffles
22,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Salers Fermiers
3,25 Lees meer -
Salon ‘Le Mesnil’ brut 2013
1.399,95/Per fles Toevoegen aan winkelwagen -
Salon Blanc de Blancs 1997
629,50/Per fles Lees meer -
Saltufo
5,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -
Sambal kaas
9,95/500g Toevoegen aan winkelwagen -
San Mauro BiCultivar Professional 750 ml
32,95 Lees meer -
Sao Jorge DOP
Sao Jorge is afkomstig van het eiland Sao Jorge in de Portugese Azorenarchipel.
Het is de grootste kaas van Portugal, gemaakt van 100% volle, rauwe koemelk.
Het gras op dit vulkaaneiland zorgt voor een rijke, ietwat peperige smaak. -
Saval
Saval
Gemaakt van rauwe koemelk met een licht rood gewassen korst.Zacht en boterachtige als het rijpt het ontwikkelt een iets penetrante geur en heeft een delicate, milde smaak het creëren van een heerlijke contrast met de korst. Het is soepel, glad, kruidig en aromatisch.
Deze Engelse rauwe melkse kaas is al 3 decennia ’s lang met goud bekroond . Ze maken deze biologische kaas alleen met de beste lokale ingrediënten en zoeken de hoogste kwaliteit rauwe melk die ze kunnen vinden.
-
Saval Biologische kaas uit Wales
Saval
In Engeland de meest bekroonde kaas.
Gemaakt van biologische Rauwe koe melk.
En gewassen in cider.
-
Scamorza
4,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -
Schabziger 6 stuks
44,95/Per stuk Lees meer -
Schneeflöckli
Schneeflöckli.
Productie gebied Zwitserland , Emmenthaler dal.
Deze kaas heeft zijn naam te danken aan zijn maagdelijke witte uiterlijk. Na 6 weken rijpen wordt de kaas in een zandstenen kelder gelegd. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s perfect ontwikkeld kunnen worden. Hier blijft hij liggen totdat hij de perfecte smaak gekregen heeft. Dit duurt over het algemeen tussen de 5 en 8 weken. De smaak van brie maar dan mooiere volle smaak, intens, rijk .
-
Secco
13,95/Per fles Lees meer -
Sella & Mosca – Cannonau di Sardegna d.o.c.
9,95 Toevoegen aan winkelwagen